Nyeste blogindlæg

Ingrid Branner

blogger om naboskab og trivsel i almene boligområder.

Åben jobvejledning

noreen

Hver onsdag fra 13.00 -15.00 er der Åben Vejledning i Fælleshuset i Blokland. ABC samarbejder med jobcentret om den fremskudte indsats, der er målrettet voksne over 25 år.

Vi er altid to til at give en hjælpende hånd med at skrive en ansøgning eller et CV.  Vi hjælper også med jobsøgning, forberedelse til jobsamtale, kontakt til sagsbehandlere, spørgsmål til Jobnet og oversættelse af udenlandske uddannelsespapirer.

Den åbne vejledning er frivillig og er både for ledige og for dem, der er på udkig efter et nyt job, eller måske en opkvalificering eller uddannelse.

Man skal ikke at bestille tid. Alle er velkomne.  Tonen er uformel, og vi gør meget ud af, at dem, der kommer føler sig velkomne. Der er altid kaffe og ofte lidt lækkert.

 

3 anbefalinger til andre, der tænker på at igangsætte en ”Åben Vejledning”

  • Medarbejderne skal have lyst til at være opsøgende og arbejde i en fremskudt funktion.
  • Sæt mål for indsatsen – arbejd systematisk med rekruttering, og vid at det tager tid inden beboere finder frem til tilbuddet og tager det til sig.
  • De fysiske rammer spiller en stor rolle. Find et sted, der er uformelt og hyggeligt.

 

Noreens historie

Tegnende journaliste Jakob Fälling har været på besøg i den fremskudte vejledning, hvor han mødte Noreen, der her fortæller sin historie:

 
 
 
 
 
Uddannelse & beskæftigelse i renoveringsprojekter ...
Café Stjernedrys
 

Comments

No comments made yet. Be the first to submit a comment
Already Registered? Login Here
Gæst
fredag, 31. marts 2023