Nyeste blogindlæg

Laura Petra Polichnel von der Maase

blogger om kommunikation og boligsocialt arbejde.
Mit navn er Laura von der Maase. Jeg er 34 år og bor i København NV sammen med mine to piger på 9 og 7 og deres far. Jeg elsker at være i vildmarken, helt derude hvor der ikke er dækning på mobiltelefonen. Jeg strikker mine egne uldsokker, jeg skyder med bue og dyrker kampsport. Jeg er uddannet cand.comm. i Performance Design og Virksomhedsstudier ...fra RUC – det er en kandidat uddannelse i kommunikation, hvor fokus er på hvordan oplevelser spiller en rolle i kommunikation, meningsskabelse og identitet. Jeg har arbejdet som privat kommunikationsrådgiver i min egen lille virksomhed, samt som digital markedsføringskonsulent hos FOF. Jeg brænder for at underbygge positive selvfortællinger i boligområderne, og leder altid efter ”den gode historie”, som kan fremhæve alle de fantastiske ting der er ved at bo i et alment boligområde. Jeg arbejder i AKB Hedemarken, og holder meget af mit samarbejde med kollegaerne i ABC. Man kan kontakte mig på telefon 23611485 eller e-mail lauma@kab-bolig.dk. More
jan
18

BOXEN 2620 Streetgames – de første erfaringer

IMG_20200714_091458-1

I løbet af sommeren og efteråret 2020 har børn og unge i boligområdet AKB Hedemarken haft mulighed for at låne rulleskøjter, spille fodbold og meget mere i den bemandede idrætscontainer ’BOXEN’.

En del børn går ikke til fritidsaktiviteter eller deltager i foreningslivet. Til gengæld har de stor glæde af tilbud om lokale, gratis aktiviteter. Med dette projekt taler vi ind i et behov for fællesskaber, positiv voksenkontakt og opmærksomhed i en anden kontekst end hjem og skole, samt aktiviteter med formål for børn i boligområdet.

Processen med at søge midler og realisere idéen om en idrætscontainer startede ganske vist, før Covid-19 situationen i landet blev aktuel, men da BOXEN slog dørene op for udendørs aktiviteter i juni 2020, faldt det på et tørt sted. Med hjemmeskoling og nedlukning af aktiviteter, var det for mange kærkomment nu at have et sted, hvor de kunne lege og hvor BOXENS personale arrangerede aktiviteter og sørgede for, at sundhedsstyrelsens retningslinjer om afstand, håndsprit osv. blev overholdt. Projektet var nyt for os, og vi gjorde os en lang række erfaringer, som vi tager med os til næste år, hvor BOXEN kommer til Albertslund Nord.

Continue reading
  4571 Hits
0 Comments
4571 Hits
  0 Comments